Om forestillingen

petrine_mette_small

Karen Blixen beskrev sig selv som en historiefortæller. Dette er inspirationen til forestillingen Blixen Unplugged:  et nyskabende fortælleteater – et forsøg på at genfinde det talte ords evne til at stimulere publikum.

Uden brug af stor scenografi og overdådige kostumer udfordrer Karen-Lise Mynsters iscenesættelse, sammen med skuespillerne, den traditionelle fortælletradition, bringer nyt liv og en uventet dybde ind i Blixens forfatterskab.

“Blixen Unplugged” er en fascinerende fortælleteaterforestilling. Med skæbnefortællingernes magi dirrende mellem Petrine Agger og Mette Franks stemmer. Der er en dragning over Karen Blixens tekster, som kan overmande selv den mest åndløse gymnastiksal.(…) Som ordkunst er forestillingen noget af det ypperste. Den
sidder i kroppen længe efter. Som Blixen tatoveret i tankerne.
5 stjerner af Anne Middelboe Christensen, Teateravisen

Medvirkende

petrine_1smallPetrine Agger
Skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater. Har medvirket i tv-serier som “Borgen” (erhvervsministeren), “Sommer”, “Forbrydelsen” m. fl. og spillefilm som “Gud taler ud”, “Krigen”, “IRL”, “Se min kjole”,  “Forbrydelser” og “Små Ulykker”. Herudover har hun medvirket i blandt andet “Defekt”, Teater Grob, “En engel gennem stuen”, Teater Grob, “Verdens lykkeligste folk”, Folketeatret, m. fl.

 

 

mette_1smallMette Frank
Skuespiller fra Statens Teaterskole i København. Har blandt meget andet medvirket i TV-serierne “Dicte”, “Banken”, “Badehotellet”, “Lykke” og “Klovn”, Simon Stahos film “Magi i luften” samt TV-dokumentarene “Store Danskere – Kaj Munk” og “Thycho Brahe”. Har desuden optrådt i bla. “Ordet 1 og 2” på Ålborg Teater, “Dagens Helte, Nattens Ofre”, samt “Brd. Karamazov”, begge på Det kgl. Teater og “Ulrike Meinhofs´ sang” på Caféteatret.